Fler birmakatter mye?

Innholdsfortegnelse:

Fler birmakatter mye?
Fler birmakatter mye?

Video: Fler birmakatter mye?

Video: Fler birmakatter mye?
Video: Бирманская порода кошек 2024, Mars
Anonim

Selv om birmaer er mindre aktive enn noen raser, har de en seriøs leken side. … Den silkeaktige pelsen til birmaen feller ikke mye; kaming to ganger i uken holder det vakkert. Andre krav til stell: regelmessig negleklipping, ørerens og tannpuss.

Liker birmakatter å bli holdt?

Ja. Birmankatter er kjærlige og trengende. De liker å ligge med sine eiere når de kan. Birmakatter elsker å kunne kose og kose med eierne sine.

Hvor ofte bør du stelle en Birma-katt?

Selv om en birma har en veldig lettstelt lang pels, betyr ikke dette at den aldri krever stell. Det anbefales fortsatt at du børster og gre din Birman en gang i uken. Om våren kan det også være lurt å gi katten et bad med en håndholdt dusjdyse, forsiktig over huden.

Er Birma-katter ødeleggende?

Disse pusene er moderat lekne og er ikke fascinert av høyder. Som sådan er det mindre sannsynlig at deres lekenhet resulterer i destruktiv atferd. Birman-pusen din vil være perfekt fornøyd med kattelekene sine. Den vil ikke føle behov for å leke med sofaens trekk eller å ødelegge det nye settet med gardiner.

Er birmakatter lite vedlikehold?

Birmaen er luftig, men tro det eller ei, de lange strøkene krever ikke mye mer enn en og annen børste, noe som gjør dem veldig lite vedlikehold når det kommer til stell.

Anbefalt: