Bør atropin oppbevares i kjøleskap?

Innholdsfortegnelse:

Bør atropin oppbevares i kjøleskap?
Bør atropin oppbevares i kjøleskap?

Video: Bør atropin oppbevares i kjøleskap?

Video: Bør atropin oppbevares i kjøleskap?
Video: Japanese Secret To Look 10 Years Younger Than Your Age, Antiaging remedy, Remove Wrinkes & Acne 2024, Mars
Anonim

Atropin øyedråper må oppbevares nedkjølt, og som alle andre medisiner skal de alltid kastes etter «siste bruksdatoen» som er skrevet på flasken. Sørg for å ringe People's Choice Pharmacy 24 timer før du trenger påfyll, slik at vi kan ha de nye dråpene klare til å hentes.

Hvordan lagrer du atropin?

Oppbevares stående under 25°C, på et tørt sted, vekk fra lys. Bruk ikke Atropine øyedråper etter utløpsdatoen som er angitt på flaskeetiketten. Utløpsdatoen refererer til den siste dagen i den måneden. Når du har åpnet flasken, skal den kastes etter fire uker.

Er det greit å oppbevare øyedråper i kjøleskapet?

Noen dråper, som Xalatan (latanoprost), bør oppbevares i kjøleskapet hvis de ikke er åpnet. Men når flasken er åpnet kan du lagre flasken i romtemperatur i 6 uker. Utløpsbegrensninger. Noen øyedråper krever at du kaster dem etter 14 dager.

Hvor lenge er atropin bra for en gangs skyld?

I følge pakningsvedlegget beskrives de originale øyedråpene med 1 % atropinsulfat å være stabile i minst 36 måneder før åpning og 28 dager etter åpning [9].

Bør Travatan Z oppbevares i kjøleskap?

Lagre Travatan øyedråper på et kjølig, tørt sted der temperaturen holder seg under 30°C. Det er ikke nødvendig å oppbevare Travatan øyedråper i kjøleskapet, men det er akseptabelt hvis du foretrekker å dryppe inn kalde dråper. Ikke frys.

Anbefalt: