Skjuler Facebook innlegg med lenker?

Innholdsfortegnelse:

Skjuler Facebook innlegg med lenker?
Skjuler Facebook innlegg med lenker?

Video: Skjuler Facebook innlegg med lenker?

Video: Skjuler Facebook innlegg med lenker?
Video: Кемпинг под дождем у лесного ручья с собакой - Дождь ASMR 2024, Mars
Anonim

Faktisk er Facebooks praksis med å legge mindre vekt på lenker og foretrekke sitt eget opprinnelige innhold ingen hemmelighet, spesielt når det gjelder video. Jada, du kommer ikke til å forsvinne helt fra følgernes feeds ved å legge ut linker. Når det er sagt, hold feeden din frisk med forskjellige typer innhold.

Straffer Facebook innlegg med lenker?

I følge Facebook vil en algoritmeoppdatering redusere rekkevidden til innlegg som inneholder lenker til nettsider av lav kvalitet. Den nye oppdateringen vil straffe organiske innlegg, Instagram-annonser og Facebook-annonser som skaper innhold som tar bort fra brukeropplevelsen.

Skjuler Facebook innleggene mine?

Å bryte ned denne myten: «Facebook skjuler oss for deg! … Facebook "skjuler" ikke med vilje innlegg fra noen sider. Jeg har skrevet om Edgerank før (Facebooks algoritme som bestemmer hva som vises i nyhetsstrømmen din), og jeg har skrevet om måter å erobre den på for å nå flere av fansen din.

Hvorfor blir ikke innleggene mine på Facebook-siden min sett?

Den eneste DEFINITIVE måten å sikre at folk som har likt siden din ser oppdateringer i nyhetsstrømmen sin, er at de manuelt velger når de liker siden din. Hvis "Standard"- alternativet er valgt, vil ikke innlegg på bedriftssiden bli sett MED MINDRE Facebook-brukeren har satt sin nyhetsstrøm til "Siste. "

Hvorfor blir ikke Facebook-innleggene mine sett i 2021?

Facebook-algoritmen er i utgangspunktet plattformens måte å bestemme hvilke innlegg som skal legges inn i brukernes feeds, og når disse innleggene vises. Innlegg vises ikke i kronologisk rekkefølge. I stedet vurderer og skårer algoritmen innlegg før de bestilles basert på interesse for en brukers feed.

Anbefalt: