Når er phorid fluer mest aktive?

Innholdsfortegnelse:

Når er phorid fluer mest aktive?
Når er phorid fluer mest aktive?

Video: Når er phorid fluer mest aktive?

Video: Når er phorid fluer mest aktive?
Video: Сделайте это, и вы больше никогда не увидите мух и комаров в своем доме 2024, Mars
Anonim

Voksne grusomme fluer kan leve omtrent en uke. Lengden på generasjonen varierer med temperaturen. Voksne grufulle fluer er mest vanlig i sensommeren og tidlig høstmånedene. Disse fluene tiltrekkes vanligvis av lys, og de kan finnes i nærheten av vinduer og dører til hus og drivhus.

Er grusomme fluer sesongbaserte?

Voksne grusomme fluer er mest aktive i de varmere månedene av året, men kan være aktive i vintermånedene. Phorid-flua er vanlig i mange habitater, men er mer rikelig i råtnende plante- og dyremateriale. Phorid fluer hekker primært i og lever av det fuktige råtnende organiske materialet.

Hva er livssyklusen til en Phorid-flue?

HVA ER LIVSSYKLUSEN TIL PHORID FLY? Phorid fluer går gjennom en fullstendig metamorfose, som har fire stadier: egg, larve, puppe og voksen. En parret hunn-phoridflue kan legge opptil 750 egg i løpet av livet; og så mange som 100 bittesmå egg om gangen, men mer typisk rundt 40 egg i løpet av en 12-timers periode.

Vil grusomme fluer forsvinne av seg selv?

Phorider er alltid forårsaket av én ting: råtnende organisk materiale. Finn det materialet, kast det og problemet løser seg i løpet av en uke eller to.

Hva hater grufulle fluer?

Videre er det hovedsakelig sett rundt organisk materiale som har forf alt, spesielt døde dyrekropper som gnagere. Deres kjærlighet til råtnende organisk materiale er grunnen til at det kan bli funnet på sykehus som invaderer sår og fikk kallenavnet "kisteflue". I motsetning til fruktfluer, tiltrekkes ikke grusomme fluer av eddik.

Anbefalt: