Er overskrifter verdt å kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Er overskrifter verdt å kjøpe?
Er overskrifter verdt å kjøpe?

Video: Er overskrifter verdt å kjøpe?

Video: Er overskrifter verdt å kjøpe?
Video: KJØPER ALT SØSTEREN MIN VIL HA *HVIS HUN GJETTER RIKTIG PRIS* 2024, Mars
Anonim

Svaret er ja, headers vil øke ytelsen – HVIS kjøretøyet ditt er "forberedt" for dem. Vi diskuterer toppteksttyper, deres fordeler og betingelser som er nødvendige for best resultat.

Gjør overskrifter en forskjell i lyden?

Men vil det forbedre lyden til bilen din?! For å si det enkelt – ja, et eksoshode vil forbedre lyden til bilen din noe. Eksoshoder er bredere og tynnere sammenlignet med lagersystemet. Disse egenskapene gjør at lydvibrasjonene flyter bedre og går ut av bilen – noe som gir en høyere lyd.

Er overskrifter verdt bryet?

Hvis planen din er å bygge motoren din for tauing, gjørme, alle typer racing, så kan headers være forskjellen mellom å vinne og tape. På den annen side, å installere topptekster på en daglig lagerdriver, med mindre det gjøres av fabrikken, ber om problemer. Du får bare 12–15 hk.

Er topper bedre enn eksos?

Hvorfor er headers et bedre valg enn en eksosmanifold? Som nevnt ovenfor skaper eksosmanifolder mottrykk, noe som senker ytelsen. Fordi hver sylinder i motoren er gitt sitt eget rør, eliminerer topper imidlertid dette problemet; slik at gassene slipper ut uten at det skapes mottrykk.

Hvor mye hestekrefter legger overskrifter til en 350?

Det var en umiddelbar økning på 16 hestekrefter og en mer dramatisk økning på 53 foot-pounds av dreiemoment etter at Chevy High Performance Magazine installerte et sett med Hooker-hoder på en lagermotor.

Anbefalt: