Hadde Margie vanlige dager og timer på skolen?

Innholdsfortegnelse:

Hadde Margie vanlige dager og timer på skolen?
Hadde Margie vanlige dager og timer på skolen?

Video: Hadde Margie vanlige dager og timer på skolen?

Video: Hadde Margie vanlige dager og timer på skolen?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Mars
Anonim

Ja, Margie hadde vanlige dager og timer på skolen. Dette var fordi moren hennes trodde at læring på vanlige timer hjalp små jenter til å lære bedre. Den mekaniske læreren hennes var også på til samme tid hver dag unntatt lørdag og søndag.

Hadde Margie vanlige dager og åpningstider for skolen i så fall hvorfor?

Svar: Ja, Margie hadde faste dager og timer på skolen fordi moren hennes trodde at læring på vanlige timer hjalp små jenter til å lære bedre. Så den mekaniske læreren hennes slo seg alltid på til samme tid hver dag unntatt på lørdager og søndager.

Hvor mange dager i uken gikk Margie på skolen?

Svar: Skolen hennes var alltid åpen, sju days i løpet av en uke. Læreren til Margie var alltid på samtidig unntatt helgene, fordi moren mente at vanlige studietimer gir bedre læring.

Når måtte Margie studere?

TEKSTSPØRSMÅL:-

De hadde ikke klassekamerater. De studerte ulike fag som geografi, historie og matematikk. Margie studerte hverdag til samme tid unntatt lørdager og søndager. Moren hennes sa at hun ville lære bedre hvis hun studerte på den måten.

Hvilke to dager i uken gikk ikke Margie på skolen?

Svar: Margie har vanlige dager og timer på skolen bortsett fra lørdag og søndag fordi moren hennes trodde at hvis småjenter lærte til vanlig tid, lærte de bedre.

Anbefalt: