Vil blyloddet feste seg til sølv?

Innholdsfortegnelse:

Vil blyloddet feste seg til sølv?
Vil blyloddet feste seg til sølv?

Video: Vil blyloddet feste seg til sølv?

Video: Vil blyloddet feste seg til sølv?
Video: "Can't Be Erased" by JT Music|КАВЕР НА РУССКОМ VIL 2024, Mars
Anonim

Sølvloddemetall er en legering laget av sølv og andre metaller, designet for å bli sammen med sølv, men smelte ved lavere temperatur. … Ikke prøv å bruke blylodd når du lodder sølv, siden det vanligvis ikke fungerer og er vanskelig å fjerne.

Kan du bruke loddemetall på sølv?

Sølv- og gullsmykker krever hardlodding. Kobber-, messing- og bronsekomponenter kan også smeltes sammen med harde loddemetaller. I tillegg til å kreve fluss, krever hardlodd generelt også bruk av beisingsløsninger for å rense og fjerne overflateoksidasjon fra det ferdige stykket.

Vil loddetinn feste seg til sterling sølv?

Du kan bruke enten loddestrimler eller loddepasta til å lodde sterlingsølv, men loddepastaen er mye enklere å bruke siden du ikke trenger å bruke separat fluss, siden den allerede er i pastaen. Vi anbefaler at du oppbevarer den i en lufttett pose når den ikke er i bruk og at du holder hetten på for å forhindre at den tørker ut.

Hvilke metaller fester ikke loddetinn seg til?

Loddemetall fester seg rett og slett ikke til skitne eller oksiderte metalloverflater. Rengjør eventuelle flate overflater som skal loddes med stålull, fil, smergelklut osv. Det er viktig å ta seg tid til å rengjøre overflaten grundig. Skrap eventuell ledning som skal loddes med baksiden av en kniv eller et flatt stykke metall (fig.

Hva gjør at loddetinn ikke fester seg?

En klassisk grunn til at loddetinn ikke fester seg til noe, er fordi du ikke får det varmt nok. Praktikantene mine kommer til meg med dette problemet hele tiden. Pass på at tuppen på strykejernet er fin og skinnende. Berør litt loddemetall på den, og den bør smelte nesten umiddelbart.

Anbefalt: