Hvilken hånd skal jeg bruke til håndflate?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken hånd skal jeg bruke til håndflate?
Hvilken hånd skal jeg bruke til håndflate?

Video: Hvilken hånd skal jeg bruke til håndflate?

Video: Hvilken hånd skal jeg bruke til håndflate?
Video: Recommending Chlorhexidine Rinse to Dental Patients 2024, Mars
Anonim

Velg en hånd. I palmistry antas det at: For kvinner er høyre hånd det du er født med, og left er det du har samlet gjennom hele livet. For menn er det omvendt. Den venstre hånden er det du er født med, og den høyre er det du har samlet opp gjennom livet.

Hvilken hånd brukes i håndhåndbok for kvinner?

Det er et ordtak som sier at høyre hånd er for kvinner, mens venstre hånd er for menn i palmistry. Dette er fordi venstre side er assosiert med menn og farskap og høyre side med kvinner og morskap i kinesiske tradisjoner (f.eks. bilder av ekteskapslisenser, bryllupsplasser…).

Leser du håndflaten venstre eller høyre hånd?

Hvilken håndflate bør du lese? Vel, ideelt sett bør du lese begge Teorien er at venstre hånd viser potensial, mens høyre viser hva du har gjort med det potensialet. Noen palmelesere tror at "venstre er det gudene gir deg, høyre er hva du gjør med det ".

Hvilken hånd er livslinjen din på?

Livslinje: Ligger under hjertelinjen, går rundt tommelen indikerer vitalitet. Stabilitetslinje (også kjent som din skjebnelinje): Kommer opp gjennom midten av hånden, starter ved bunnen av håndflaten og løper mot langfingeren; indikerer hvordan du føler om livet du skaper.

Hvilken er heldig linje i hånden?

Linje med kvikksølv Det er en vertikal linje i bunnen av kvikksølvfingeren. Det er håndbildet som har skjebnen til pengene. Men hvis du bare er selvfornøyd, vil ikke skjebnen med penger åpne for deg. Det er nødvendig at du kan finne en passende karriere i henhold til din personlighet.

Anbefalt: