Er desemberbabyer spesielle?

Innholdsfortegnelse:

Er desemberbabyer spesielle?
Er desemberbabyer spesielle?

Video: Er desemberbabyer spesielle?

Video: Er desemberbabyer spesielle?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Mars
Anonim

Spedbarn i desember er de minst sannsynlige for å lide av alvorlig sykdom Noen undersøkelser indikerer at babyer født i desember har størst sjanse til å unngå alvorlige sykdommer som nevrologiske sykdommer, hjerte- og karsykdommer, luftveissykdommer og reproduktive sykdommer.

Er desemberbabyer sjeldne?

Det kan være en festlig distraksjon å bli født på en stor høytid, som jul, men sannheten er det er svært sjelden å bli født 25. desember, noe som gjør at de bursdager ganske spesielle. Faktisk er juledag den minst sannsynlige dagen i året å bli født, og rangerer på 366. plass med litt over 6 500 fødsler i gjennomsnitt.

Hva heter desemberbabyer?

De er enten Skytten eller Steinbukken. De som er født til og med 21. desember er Skytten, mens de som er født etter 22. desember er Steinbukkene. Skytter er kjent for å være ekstremt sjenerøse, idealistiske og rett og slett morsomme.

Er desemberbabyer i en ulempe?

Noen tror at det å ha bursdag i desember faktisk kan være mer en ulempe enn en fordel. … En ny studie tyder på at babyer født i desember faktisk sover bedre enn babyer født i andre kalendermåneder.

Er desemberbabyer smartere?

desemberbabyer er vanligvis de smarteste i klassen Selv om de ofte er en av de yngste i klassen, viser studier at ofte yngre mennesker i klasserommet er smartere enn de eldste!

Anbefalt: