Kan professor se skjermen din på lerret?

Innholdsfortegnelse:

Kan professor se skjermen din på lerret?
Kan professor se skjermen din på lerret?

Video: Kan professor se skjermen din på lerret?

Video: Kan professor se skjermen din på lerret?
Video: Battle of the Catalaunian Plains, 451 (ALL PARTS) ⚔️ The man who defeated Attila the Hun DOCUMENTARY 2024, Mars
Anonim

Canvas i seg selv kan ikke overvåke skjermdeling. Professorer kan bare fortelle når studentene logger på Canvas og hvilke filer de har åpnet.

Kan lerret lese skjermen din?

I et norm alt oppdragsmiljø kan ikke Blackboard eller Canvas oppdage skjermdeling eller skjermbilder hvis en student jobber med dem ved hjelp av en vanlig nettleser. Systemet kan ikke oppdage hva du gjør utenfor gjeldende side. Canvas kan imidlertid oppdage og forhindre skjermdeling eller opptak av skjermbilder.

Hva kan professorer se på lerret?

Professorer kan se studentenes generelle interaksjoner med nettstedet, spesielt med diskusjonstavler og filer. "Professoren kan se hvilke sider studentene har besøkt, og de får den generelle tidsrammen studentene har brukt på hver side," sa Guerra.

Kan lærere se når du legger igjen en prøve på lerret?

De kan ikke spore hva du ser på, men de kan sjekke om du ser på testen og om du har klikket deg ut av testen. Teoretisk sett ville du ha null grunn til å forlate testen i det hele tatt. Instruktører kan også se på lerretsprofilen din og se om du åpner den med en annen enhet.

Kan lerret oppdage juks 2020?

Canvas kan oppdage juks i online eksamener og tester ved å bruke både tekniske og ikke-tekniske metoder. Tekniske verktøy som brukes inkluderer proctoring-programvare, låste nettlesere og plagiatskannere.

Anbefalt: