Er drumstick en grønnsak?

Innholdsfortegnelse:

Er drumstick en grønnsak?
Er drumstick en grønnsak?

Video: Er drumstick en grønnsak?

Video: Er drumstick en grønnsak?
Video: Det kunne vært verre | Trond hjelper Bibbi med hormonsprøyter | discovery+ Norge 2024, Mars
Anonim

Drumstick er en lett tilgjengelig grønnsak som hovedsakelig dyrkes i asiatiske og afrikanske regioner. Det er en hovedgrønnsak i Sør-India og er også mye konsumert i andre stater.

Er drumstick en frukt eller grønnsak?

Drumsticks har sin opprinnelse i Afrika og Sør-Asia, og er fruktene av Drumstick-trær, vanligvis grønne når de er rå, den blir brunaktige når den blir gammel. Trommestikker er lange frukter med tresidig kapsel med kuleformede frø som har hvitaktige papiraktige vinger. Både kjøttet og frøene til trommestikkene er spiselige.

Hva slags grønnsak er drumstick?

Trommepinne eller pepperrottre er en høy slank plante som dyrkes for grønt, blomster og næringsrike belger. Det er en veldig vanlig grønnsak i indisk husholdning. Bladene er den mest næringsrike delen av planten. De tilberedes og brukes som spinat.

Er drumstick en grønn grønnsak?

Noen ganger referert til som en bønne, vokser denne lange, stive belgen på et tre. Det harde, grønne ytre dekket er stivt nok til å få det vanlige navnet trommestikker. De er en populær ingrediens i grønnsakskarriretter.

Kan du spise trommestikker?

Drumstick er en av de sjeldne planteartene hvis frø, blomster, blader og stilker er spiselige og ekstremt næringsrike. Moringa, ofte referert til som trommestikker, blir behandlet som en "superplante" for sine unike, men kraftige egenskaper som bekjemper forskjellige plager i systemet vårt.

Anbefalt: