Er haskell vanskelig å lære?

Innholdsfortegnelse:

Er haskell vanskelig å lære?
Er haskell vanskelig å lære?

Video: Er haskell vanskelig å lære?

Video: Er haskell vanskelig å lære?
Video: Hvor mange kjønn finnes det? 2024, Mars
Anonim

Det var, og er fortsatt, vanskelig. Når du begynner å lære Haskell, må du stappe mange nye konsepter inn i hodet ditt. Det er som å lære å kode fra bunnen av på nytt. … Kanskje det er derfor det er så vanskelig for dem å lære Haskell: det blir vanskeligere å lære nye ting med alderen

Hvor lang tid tar det å lære Haskell?

For å begynne å bygge virkelige applikasjoner med Haskell, kan du forvente å bruke omtrent to til tre måneder på å jobbe med språket.

Er Haskell lett å lære?

Haskell har en annen type vanskeligheter. Man må forvente å føle seg dum i lang tid, fordi det er satt sammen av harde konsepter. Det er mye enklere konsepter, men de er ikke raskere å lære. Å forstå Java-minnet modellen riktig er ikke enklere enn noe Haskell kaster etter deg

Er Haskell verdt å lære 2020?

Selvfølgelig har disse språkene også interessante egenskaper, og det er verdt å lære dem. Men hvis du ønsker å lære et språk som vil lære deg mest og vil presse deg til å bli en bedre programmerer, bør Haskell definitivt være ditt primære valg.

Er Haskell nybegynnervennlig?

Hvis du sjekker ut andre SO-spørsmål, vil du se at Haskell er ganske aldri nevnt som et godt valg for en nybegynner Men hvis du er matematiker, eller allerede vet nok om programmering til å forstå verdien av funksjonell programmering, tror jeg Haskell er et godt valg.

Anbefalt: